Undervisning, foredrag, workshops

Health support formidler løbende muligheder for oplæring, efteruddannelse, inspiration og motivation, der vil skærpe dine kompetancer.
Nedenfor ser du vores faste samarbejdspartnere med en kort tilhørende profil. Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer om de aktuelle muligheder.

[divider_space]

[nivoslide width=”675″ height=”324″ effect=”sliceDown” pauseTime=””]
http://www.healthsupport.dk/wp-content/uploads/2012/03/invitation-lille.jpg
http://www.healthsupport.dk/wp-content/uploads/2012/03/invitation-lille-klik.jpg

[/nivoslide]

[divider_space]

 

[col_1_3 style=”box border box_blue”]
Dr. Wolfgang Bauermeister
Tysk-amerikansk specialist i fysisk medicin og rehabilitering.

Grundlægger af Triggerpoint Shockwave Therapy (TST)-en behandlingsform, der benyttes i markant stigende grad, specielt i Europa. Metoden baseres på det amerikanske trigger medicinske koncept, der er etableret i den konventionelle amerikanske medicin gennem de seneste årtier. TST giver mulighed for behandling af de underliggende smerteårsager i det musculoskeletale system samt som profylaktisk- og skadesbehandling indenfor sportsmedicinen.

Kontakt os for nærmere aftale.

Der tilbydes løbende 1,5 dages eller 3 dages seminar.[/col_1_3]

[col_1_3 style=”box border box_blue”]Fysioterapeut Kenneth Hilt
Ansvarlig for Det Danske Forsvars fysioterapi
Kenneth har i det daglige ansvaret for forsvarets 16 fysioterapeuter i Forsvaret, ialt 6 klinikker og 10 fysioterapeuter der roterer i Afghanistan.
Kenneth er en af de få skandinaviske medlemmer af ISMST (International Society for Medical Shockwawe Therapy), og har med success benyttet chokbølgeterapi siden 2003. Kenneth har bred praktisk erfaring med såvel radierende og fokuserede teknologier indenfor chokbølgeterapi.[/col_1_3]

[col_1_3 style=”box border box_blue”]Overlæge Bjarne Szczurek Pedersen
Ortopædkirurg og idrætslæge gennem 15 år.Officiel læge for Lyngby BK, og tilknyttet FC Nordsjælland som ortopædisk konsulent og kirurg. Bjarne har erfaring fra superligaen gennem 15 år.
Konsulent og rådgiver for Team Danmark og en lang række af bold- og idrætsklubber.
Indehaver af BSP Idrætsskade Consult (2011 kaldet Nordic Sportscenter).
Medlem af ISMST (International Society for Medical Shockwave Therapy).
Har behandlet med fokuseret chokbølge terapi siden 2003. Benytter i øjeblikket fokuseret og moderat fokuseret/smart focus behandling på sin klinik.
Kontakt os for nærmere aftale.[/col_1_3]
[divider_space]

[newsletter action=” title=’Hold dig informeret’ text=’Skriv din e-mail i feltet nedenfor og hold dig informeret om vores kommende nyheder, begivenheder, events m.m.’]