Aries fra tyske Dornier MedTech repræsenterer “state of the art” chokbølgeteknologi, baseret på mere end 30 års erfaring. Dornier MedTech er kendt for at være pionerer og markedsledende indenfor chokbølgeteknologi.
Aries afløser forgængeren, AR2 med et opdateret design samt en række praktiske forbedringer. Den grundlæggende teknologi er fortsat den samme som AR2 byggede på.

Chokbølgeterapi er et effektivt noninvasivt behandlingsalternativ til en række kroniske muskuloskeletale lidelser.

Aries teknologiens unikke egenskaber gør desuden Aries til et spændende redskab i forbindelse med forebyggelse af skader til f.eks. sportsfolk.

Skulle du have spørgsmål, have lyst til at prøve udstyret på din klinik, eller har du besluttet dig for at anskaffe en Aries – så kontakt os.
Vil du vide mere, så læs mere via nedenstående links:

Jeg har meget positive erfaringer med brugen af Aries og ser frem til at benytte udstyret til at optimere spillernes fysiske præstationer under U/21 EM slutrunden i Danmark til sommer.Fysioterapeut Nicolai Jørgensen

DBU U21 Landshold

Vi har særdeles gode erfaringer med Aries, som vi benytter til behandling af en lang række problematikker. Aries er et effektivt redskab til optimering af den fysiske performance i Det Danske Forsvar i ind- og udland. Efter min erfaring er Aries, uden sammenligning, det mest brugervenlige og effektive produkt indenfor chokbølgeterapi.

Ledende fysioterapeut Kenneth Hilt

Det Danske Forsvar

Vi er glade for at benytte denne nye behandlingsform på vore dansere. Behandlingen kan blive meget specifik og effekten meget målbar. Vi har haft glæde af at anvende Aries til især tendinopati, shinsplints, hælsporer samt dyb muskelømhed". Aries kan benyttes til en meget bred variation af indikationer og hjælper vores dansere til at kunne præsterer på topniveau dag efter dag.

Fysioterapeuterne

Kongelige Danske Ballet